GO a Regiontour

Übersetzung nicht verfügbar.

Zlínský kraj letos vsadí na ZOO nebo Baťův kanál

Východní Morava letos na veletrh cestovního ruchu přiveze novou expozici. Chybět nebudou také klasičtí tahouni pro cestovatele. Návštěvnici na stánku naleznou i zástupce oblastí Kroměřížska, Slovácka, Valašska, Zlínska a Luhačovicka.

Kde si můžete pohladit rejnoka nebo jak vypadá deštný prales? Otázky, na které zná odpověď právě Zlínský kraj. Přiveze je sebou na Go a Regiontour už příští týden. „Expozice je koncipována tak, aby lidé na veletrhu získali maximum informací a inspiraci pro návštěvu regionu Východní Morava. Jsme připraveni dát odpovědi na typické otázky, které si většina turistů má při výběru své dovolené či víkendového pobytu. Máme v nabídce široké spektrum možností pro trávení volného času na kole, pěšky, na lodi, na koni, ale i relaxaci v lázních a wellness resortech,“ potvrdila Petra Psotková, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Centrála pro východní Moravu letos dala prostor také svým podoblastem, které volné panely využijí ke své prezentaci. Kroměřížsko, Slovácko, Valašsko, Zlínsko a Luhačovicko tak zájemcům přednesou své exkluzivní nabídky, mezi které se řadí například květnaté zahrady či tradiční kroje.

Na Zlínsku také přibývá cykloturistů, proto si pro ně vedení kraje připravilo nové mapy. „Jsme připraveni uspokojit zájemce o rozhledny, ale i o stále více oblíbené mini pivovary nabídkou virtuálních pivních stezek. Specifické nabídky jednotlivých aktérů a turistických oblastí, pak doplní pověstnou pestrost a zajímavost Východní Moravy,“ dodává Petra Psotková. Stejně jako loni ani letos nebudou chybět tahouni jako zlínská ZOO nebo Baťův kanál.

 

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše