SILVA REGINA

Übersetzung nicht verfügbar.

Společnost STIHL představí porfólio i technologické novinky

V roce 1926 založil Andreas Stihl podnik, jehož posláním bylo usnadnit práci v lese a zároveň zajistit bezpečnost a flexibilitu. I po 93 letech se této mise držíme. Rozšířili jsme své působení na všechny světové kontinenty a uvedením pily Contra v roce 1956 jsme se vyšvihli na technologický vrchol, který jsme již neopustili.

Vyvíjíme a vyrábíme motorové stroje pro lesnictví, zemědělství, údržbu krajiny, stavebnictví i pro náročné domácí uživatele. Výrobky prodáváme prostřednictvím sítě odborných autorizovaných prodejců, kterých v České republice aktuálně máme na více než 200 místech.

Na veletrhu SILVA REGINA vám představíme celé své široké portfolio, a to i včetně nejnovějších technologických novinek, mezi které se řadí profesionální motorové pily MS 500i a MS 400 C-M nebo akumulátorová minipila GTA 26.

Motorová pila MS 500i - celosvětově první motorová pila s elektronicky řízeným vstřikováním

STIHL MS 500i je, coby celosvětově první motorová pila s elektronicky řízeným vstřikováním („Injection“), skutečně revoluční inovací. I při profesionální těžbě lze tento výkonný stroj vést ve dřevě s nebývalou lehkostí. Díky razantní akceleraci a výkonovým charakteristikám je MS 500i skvělá nejen pro ke kácení a rozmanipulování, ale i k odvětvování. Dávkování paliva řízené senzory zaručuje optimální výkon motoru a vynikající chování při startování nezávisle na nadmořské výšce a teplotních podmínkách. Absence startovací páčky umožňuje nejjednodušší možné startování. Díky revoluční technologii motoru a lehké sofistikované konstrukci je dosaženo nejlepšího poměru hmotnosti a výkonu. Jedinečných 1,24 kg/kW.

MS 400 C-M - první motorová pila s pístem z hořčíkové slitiny

Výkonná motorová pila MS 400 C-M je první motorovou pilou s pístem výrobeným z hořčíkové slitiny na světě. Robustní, přesto s lehkou konstrukcí a velmi příznivou výkonovou hmotností 1,45 kg/kW. V MS 400 C-M se poprvé používá zcela nový 67cmmotor STIHL s výkonem 4,0 kW. Vynikající zrychlení a snadné startování díky systému STIHL M-Tronic.

Akumulátorová minipila GTA 26

Malá univerzální ruční řetězová pila GTA 26 je jako stvořená pro zahrady nebo drobnější práce kolem domu. Obzvlášť praktická je pak při řezání menších větví. Disponuje 10 cm vodicí lištou a baterií o kapacitě 10,8 V. Komfort při práci zajišťuje pogumovaná bezpečnostní rukojeť a velmi nízká hlučnost. Dodávána je v praktickém balení s akumulátorem, nabíječkou a mazacím olejem.

Celé portfolio strojů STIHL

  • motorové pily
  • vyžínače a křovinořezy
  • KombiSystém a MultiSystém
  • nářadí pro péči o živé ploty a dřeviny
  • čistící stroje
  • motorové foukače, vysavače a rosiče
  • rozbrušovací stroje
  • drtiče zahradního odpadu
  • půdní jamkovače
  • rotační kypřice
  • robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků
  • ochranné vybavení
  • zametače

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše