SILVA REGINA

Übersetzung nicht verfügbar.

BYSTROŇ – INTEGRACE s.r.o. – kvalita prověřená v terénu

Firma BYSTROŇ – INTEGRACE s.r.o. se zabývá výrobou lesní, zemědělské techniky a řadou příslušenství pro údržbu silnic. Mezi stěžejní výrobky firmy dnes patří štěpkovače - drtiče větví, lanové navijáky nebo frézy na pařezy.

Firma BYSTROŇ – INTEGRACE s.r.o. se zabývá výrobou lesní, zemědělské techniky a řadou příslušenství pro údržbu silnic. „Naším hlavní cílem, kterého se držíme řadu let, je vyrábět kvalitní stroje za rozumnou cenu a docílit maximální spokojenosti zákazníka,“ říká Vilém Bystroň junior a dodává: „Naší hlavní prioritou je kvalita strojů. Jelikož jsou naše stroje používány v těžkých terénech a náročných podmínkách, jdeme cestou jednoduché konstrukce, robustního zpracování a lehké obsluhy.“

Mezi stěžejní výrobky firmy dnes patří štěpkovače - drtiče větví, lanové navijáky, frézy na pařezy, zatloukače kůlů, drtiče a lisy ovoce, radlice na sníh a další. Pro veškeré dodané stroje nabízí BYSTROŇ – INTEGRACE s.r.o. kompletní servisní práce a to jak pro záruční, tak pro pozáruční servis. Nenechte si ujít jejich nabídku na veletrhu SILVA-REGINA.

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše