TECHAGRO

Übersetzung nicht verfügbar.

Traktory přecházejí na autonomii

Jedněmi z nejvyhledávanějších exponátů na veletrhu Techagro jsou tradičně traktory. Své novinky zde představí značky New Holland, Valtra, Case, Fendt, Massey Ferguson, Ferrari, Deutz Fahr, Zetor, John Deere, Kubota a další.

Berounská firma K.B.T. PROFTECH, autorizovaný distributor japonských strojů KUBOTA, přiveze na veletrh novinku - traktor M6001. Ten měl být původně představen na Agritechnice v Hannoveru, ale svoji premiéru má nakonec v Brně.  Dále vystaví modely řady M7003, vybavené řadou novinek. Třetí generace traktorů Kubota M7 o výkonu 130–175 Hp je uvedena s označením M7133, M7153, M7173 a těží z funkčnosti Isobus TIM, což umožňuje obousměrnou komunikaci mezi strojem a traktorem.

Řadu novinek si připravila také společnost ZETOR TRACTORS. Na stánku nabídne celé modelové portfolio traktorů ZETOR. Budou zde vystavené traktory od 20 až do 170 koní (PRIMO, COMPAX, UTILIX, HORTUS, MAJOR, PROXIMA, FORTERRA, CRYSTAL). Mnoho dalších traktorů bude k vidění u partnerských stánků nebo před pavilonem P a A. Další novinkou jsou traktory od 20 do 40 koní – PRIMO a COMPAX. Obě verze budou na TECHAGRU v provedení „cabrio“. Vystaven bude také ZETOR motor v emisním stupni STAGE V. Návštěvníci stánku budou mít možnost seznámit se s vývojem inovativních řešení společnosti ZETOR.

Také společnost STROM Praha přiveze několik novinek, které si v Brně odbudou tuzemskou premiéru. Konkrétně to bude celá nová modelová řada univerzálních traktorů John Deere 6M. Z deseti modelů s výkony od 90 do 195koní představí 3 exempláře, jeden včetně lesnické nástavby. Dále to bude zástupce velkých univerzálních traktorů řady 7R a model 8R 410 - nejsilnější klasický kolový traktor John Deere. „Zatím to nemáme stoprocentně potvrzené, ale chtěli bychom prezentovat i nový čtyřpásový traktor řady 8RX,“ uvedl zástupce firmy ing. Pavel Fiala. „Za hlavní aktuální trend považuji postupný přechod z automatizace k autonomii. Stroje pracují více a více automaticky bez zásahů obsluhy,“ doplňuje Fiala.

New Holland vystaví novou řadu těžkých traktorů T8.380 Genesis s mnoha inovacemi, traktory s pro malé a rodinné farmy i vinařský a sadařský speciál T4. Respekt k planetě Zemi a snahu o racionální využívání jejích zdrojů demonstruje i traktor T6.180 MethanePower, který koncem roku 2020 vstoupí do předsériové výroby. Bude tím završena snaha o vytvoření energeticky nezávislé farmy, kdy palivo pro pohon traktorů a dopravních prostředků bude vznikat přímo na farmě. Celý systém bude představen ve spolupráci s firmou Farmtec na expozici New Holland.

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše