TECHAGRO

Übersetzung nicht verfügbar.

Pawlica s.r.o. přijede se třemi novinkami

Společnost Pawlica s.r.o. je dodavatel posklizňových technologií s více jak dvacetiletou působností u nás i v zahraničí. Na výstavě bude prezentovat tři novinky – obilní pumpu SOBY, větrací systém Eave Vent Kit pro sila BROCK a technologii BiTurbo na sušičkách Stela.

Obilní pumpa SOBY SG dánského původu je evropskou obdobou dopravníku Hutchinson Grain Pump. Jedná se o řětězový dopravník, složený z potrubí, uvnitř kterého se nachází vysokopevnostní řetěz se syntetickými unašeči. Pumpa kombinuje vodorovnou a svislou dopravu obilí a volně tekoucích materiálů. Eave Vent Kit je velmi účinným prvkem ventilace u amerických pozinkovaných sil BROCK.  Jedná se o průduch po celém obvodu střechy sila.

Systém umožňuje použít střešní panely bez prostupů, čímž se eliminuje možnost zatékání do sil přes otvory kolem klasických komínků.  BiTurbo je nová technologie sušáren Stela využívaná při sušení kukuřice, která výrazně snižuje spotřebu tepla a omezuje poškození zrna. Věž sušičky je rozdělena do dvou částí s rozdílnými sušicími teplotami. Spalovací hořáky jsou instalovány „křížem“, takže dochází i k optimálnímu sušení v celé šíři sušicích kanálů. Systém se vyznačuje rekordně nízkou spotřebou energií.

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše