SILVA REGINA

Karlow-Karlshof a.s. se zaměřuje na prodej a servis profesionálních strojů a zařízení na zpracování biomasy

Akciová společnost Karlow-Karlshof a.s. se již od roku 1999 zaměřuje na prodej a servis profesionálních strojů a zařízení na zpracování biomasy a dalších profesionálních strojů využívaných v lesním hospodářství, zemědělství a komunálních službách. Je výhradním dovozcem štěpkovačů a drtičů JENZ a adaptérů WESTTECH (např. štípačky dříví, střihací a kácecí hlavice) do České republiky a na Slovensko.

Špičková kvalita a odolnost strojů světových značek spolu s nepřetržitě se inovujícím portfoliem zařadily firmu Karlow-Karlshof a.s. mezi přední společnosti ve svém oboru.

Síla společnosti Karlow-Karlshof a.s. je postavena na řešení individuálních požadavků zákazníků zpracovaných na míru a to s maximálním ohledem na hospodárnost provozu. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis, odborné poradenství a zaškolení operátorů. Tím vším si společnost dokázala vytvořit širokou základnu zákazníků a dlouholeté obchodní vztahy založené na vzájemné důvěře. 

Od roku 2000 se společnost pravidelně zúčastňuje odborných veletrhů v Brně. I v letošním roce Vás tým společnosti Karlow-Karlshof a.s. srdečně zve k návštěvě veletrhu TECHAGRO – Silva Regina – Biomasa do své expozice na volné ploše P.

Více informací naleznete na našem webu: www.karlow-karlshof.eu.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše