MARK industries nabídne nejruznější servis potisků na obaly

Inkoustové technologie jako inkjet tiskárny, TIJ a Hi-Res. Tyto technologie a mnoho dalšího nabídne společnost MARK industries, která se specializuje na positk potravinových obalů.

  • Inkoustové technologie
    • Inkjet tiskárny – nejčastěji používaná zařízení v potravinářství pro základní značení šarží a dat spotřeby na veškeré materiály. Výška tisku je přibližně 12 mm. Dodáváme také provozní kapaliny – inkousty, solventy, oplachové kapaliny a náhradní díly – filtry, jádra aj.
    • TIJ – kompaktní dostupné tiskárny, používané pro základní značení i méně náročné aplikace. Funguje na principu cartridge a zařízení je bezúdržbové. Oproti inkjetu dokáže tisknout až 25,4mm. Při použití více tiskáren nad sebou je pak možné dosáhnout výšky tisku až 50 mm. Dodáváme i v ruční – bateriové variantě.
    • Hi-Res – slouží pro tisk velkých a obsáhlých zpráv, jako jsou loga, složení, čárové kódy ve vysokém rozlišení. Výška tisku až 144 mm. K provozu Hi-Res tiskáren se využívá pouze inkoust. Až na občasné čištění, není třeba žádné extra údržby.

  • TTR tiskárny – stolní termotransferové tiskárny pro tisk štítků, které slouží převážně pro ruční aplikaci na výrobky. Štítky se využívají zejména jako nositel složení potravin, expirace nebo výrobní šarže. TTR tiskárny vyžadují pravidelnou výměnu tiskových hlav, aby byla zachována kvalita tisku.
  • Aplikátor etiket – aplikace etiket s informacemi o produktu, dat spotřeby či šarže. Kontaktní značení, využívané hlavně pro aplikaci na krabice nebo samotné jednotlivé balené výrobky. Unikátní řešení pro aplikaci na výrobek ze tří stran za použití jednoho zařízení. Pro tisk velkých etiket se používá varianta paletového aplikátoru.
  • Laserové značicí stroje – trvanlivé bezkontaktní značení. V posledních letech se lasery stávají dominantním způsobem značení produktů a často jsou používány jako náhrada inkjetových tiskáren. Bez nutnosti spotřebních materiálů jako je inkoust nebo solvent.

www.markindustries.cz

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše