Zemědělská skupina produkující kvalitní tuzemské potraviny přijede na SALIMU

Skupina AGROMĚŘÍN je tvořena mateřskou společností AGRO – Měřín, a.s. založenou v roce 1993, jejími dceřinými společnostmi a ostatními majetkově propojenými osobami. Skupina zaujímá s konsolidovaným obratem 3 mld. Kč významnou pozici v zemědělství a potravinářství České republiky a je postavena na českém kapitálu.

Strategickým předmětem činnosti je kompletní zemědělská výroba a následné zpracování primárních zemědělských komodit v rámci potravinářské výroby s cílem nabídnout zákazníkům v České republice plnohodnotné potraviny vyráběné dle tradičních receptur s využitím moderních technologií.

Dodržování kvality a bezpečnosti produkce dokládá certifikace kvality ISO 9001 zavedená od zemědělské výroby přes zpracování komodit po výrobu potravin, a dále certifikace GLOBAL GAP nebo BRC.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše