TECHAGRO

Komunální technika na veletrhu TECHAGRO

Vystavovatelé veletrhu TECHAGRO i ostatních souběžně konaných veletrhů představí velké množství exponátů z oblastí komunální techniky.

Produktovou řadu vhodnou pro použití v komunálním sektoru představí většina vystavovatelů traktorů a další zemědělské techniky, vybavení pro údržbu veřejné zeleně bude možné najít mezi exponáty vystavovatelů SILVA REGINA. Z konkrétních vystavovatelů techniky použitelné v komunálním sektoru lze uvést například firmu AVISTECH, která ze segmentu komunální techniky vystaví mimo jiné víceúčelové lžíce, vysokovýklopné lžíce, třídící lopaty, kontejnery, paletizační vidle, drážkovací frézy, ořezávače výsadby, frézy na asfalt, nivelátory, hrábě či pracovní plošiny.

České traktory SECO jsou vhodné pro péči o sportovní hřiště a fotbalové stadiony, parky a veřejnou zeleň měst a obcí. Pod vlastní značkou  SECO je dodává stejnojmenná česká firma s výrobním závodem v Jičíně, známá jako významný světový výrobce zahradních traktorů a speciálních svahových mulčerů a jejich příslušenství.  Firma má více než stoletou tradici a zakládá si na vlastním technickém vývoji strojů, na jejich vysoké kvalitě, spolehlivosti a robustnosti. 

Tradičním vystavovatelem veletrhu TECHAGRO WTC Písečná, výrobce zemědělské a komunální techniky. Do portfolia výroby společnosti patří traktorové návěsy BIG, traktorové nosiče kontejnerů PORTÝR, traktorové přepravníky zvířat PARDÁL, traktorové přepravníky balíků PLT a traktorové přívěsy BSS . Expozice prezentovaná na veletrhu bude průřezem celým výrobním programem.

Hned několik produktů pro profesionální komunální použití představí na veletrhu firma TomiTruck – například sekačky Grasshopper s nulovým poloměrem otáčení v provedení s mezinápravovým a předním sečením nebo profesionální zimní nástavby SnowEx, konkrétně elektrické plastové sypače z odolného polyetylenu a sněhové pluhy z vysokopevnostní oceli. Firma představí také zametací stroje Tielbürger i  přestavby vozidel typu pick-up dle přání zákazníka.   Komunální techniku vystaví ještě například firmy BYSTROŇ – INTEGRACE, DAKR nebo značky ECHO a STIHL.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše