Caravaning Brno

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Louda Auto a.s.

Vytisknout
IČO: 46358714

Car-Star je spolehlivým průvodcem a partnerem na Vašich cestách po Česku i Evropě. Ať už si chcete obytný vůz jednorázově pronajmout, či si „dům na kolečkách“ pro pravidelné výlety za poznáním pořídit do své vlastní stáje, Car-Star je připraven Vám s výběrem, nákupem i servisem profesionálně pomoci.
Od 1.1.2022 patříme ke společnosti Louda Auto a.s.,která je největším dealerem nových vozů Škoda v České republice a současně velkým prodejcem vozů dalších deseti značek. Stali jsme se součástí LOUDA holdingu, české rodinné firmy, která navazuje na tradiční české průmyslové obory, jako jsou automobily, strojírenství, výstavba bytů a také výroba skla pod slavnou značkou Crystal BOHEMIA.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 041

Adresa firmy

Adresa

Českobrodská ev.č. 42
190 12, Praha 9
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 703 858 805

Produkty na veletrhu

obytné vozy od francouzského výrobce Rapido
obytné vozy od francouzského výrobce Rapido

obytné vozy od francouzského výrobce Rapido
Prodej obytných vozidel Rapido.
U nás naleznete kompletní nabídku obytných vozidel této rodinné francouzské firmy s více než 60-ti letou historií výroby a to jak pod značkou Rapido, tak také Itineo a Dreamer. Všechny tyto značky jsou vyráběny v mateřském závodě firmy Rapido, ve francouzském městě Mayenne.

Zastoupené značky

Dreamer

2 Obytné automobily

Itineo

2 Obytné automobily

Rapido

2.99 Obytné automobily jiné

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše