Caravaning Brno

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Caravan Centre Moravia, s.r.o.

Vytisknout
IČO: 27684369

Jsme autorizovaný dealer významných výrobců KARAVANŮ a OBYTNÝCH AUT.
Naše rozsáhlá nabídka obsahuje celkem 8 značek (Fendt, Mobilvetta, Laika, Eura Mobil, Etrusco, Forster, McLOUIS a VANTourer), 42 modelových řad, které jsou dispozičně navrženy do více než 200 variant půdorysů. Tímto se řadíme na první místo v ČR.
Zajistíme pro Vás kompletní služby i v oblasti servisu a montáže doplňkové výbavy.
Disponujeme špičkovým týmem, moderním zázemím a vybavením. U nás si vybere opravdu každý.
Prostě "Děláme naši práci kvalitně a rádi!.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 006

Adresa firmy

Adresa

Kotojedy 56
767 01, Kroměříž
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě

Certifikáty

Certifikát ALKO

Certi.Tazne zarizeni

Certifikat Lineppe

Certifikát Laika

Certifikát Fendt

Certifik. Mobilvetta

Certifikát ETRUSCO

Certifik. EURA MOBIL

Certifikát Forster

Certifikát VANTourer

Produkty na veletrhu

FENDT

FENDT
Nabídka prémiových německých karavanů Fendt s přes 50-ti letou tradicí, v 6-ti modelových řadách a téměř 50-ti půdorysů. S karavanem Fendt se rozhodnete pro maximální funkčnost a dokonalou kvalitu řemeslného zpracování a materiálů.
LAIKA

LAIKA
Najdete zde jedinečnou kombinaci stylu, pohodlné jízdy a vytříbeného italského designu, to vše v nekonečné řadě modelů a půdorysů všech velikostí a variant.
Dopřejte si jedinečnou dovolenou k krásném prostředí.
Forster

Forster
Obytné vozy Forster se u karavanistů těší dobrému jménu a nezklame nikoho, kdo touží po cenově dostupném a zároveň nadstandardním obytném voze. Vozy Forster zaujmou především svěžím, dynamickým designem a praktickými detaily.
Etrusco

Etrusco
Obytné vozy Etrusco v sobě kombinují moderní design s dokonalou funkčností - vytváří tak skvělou symbiózu radosti z cestování a komfort bydlení. Značka Etrusco je součástí největšího výrobce karavanů Hymer Group, záruka kvality v krásném moderním designu.
VANTourer

VANTourer
V karavanové terminologii jim říkáme vestavby. Kompaktní rozměry, moderní design a nadstandardní vybavení jsou hlavními výhodami vestaveb německé značky VANTourer.
Nenápadnost a multifunkční celoroční využití, nejen na dovolenou.
Nechte se podmanit svobodou cestování.
MCLouis

MCLouis
Karoserie obytných vozů McLouis se vyrábí ve specializovaných výrobních odděleních prostřednictvím vysoce přesných průmyslových procesů, které zaručují nejvyšší standardy kvality. Garáž a vnější odkládací přihrádky s McLouis vám umožní vzít si s sebou vše, co na dovolenou potřebujete, aniž byste se museli čehokoli vzdávat. Interiéry McLouis jsou navrženy tak, aby poskytovaly svobodu pohybu luxusního apartmá.
Mobilvetta

Mobilvetta
Ikona mezi obytnými vozy v designu, inovacích a italské tradici. Dovolená s Mobilvettou je nezapomenutelným zážitkem, s dokonalostí v estetice a funkčnosti, s italským vkusem a luxusem. Nabídka jedinečných a exkluzivních obytných vozů.
EURA MOBIL

EURA MOBIL
Obytné vozy Eura Mobil se vyrábějí v Německu, špičková kvalita zpracování, krásný a moderní design se zárukou "Made in Germany". Eura Mobil jsou výjimečně spolehlivé, interiér navozuje příjemnou atmosféru, prvotřídní komfort při cestování.

Zastoupené značky

ETRUSCO

2 Obytné automobily

Eura Mobil

2 Obytné automobily

Fendt

1 Obytné přívěsy

Forster

2 Obytné automobily

Laika

2 Obytné automobily

MCLouis

2 Obytné automobily

Mobilvetta

2 Obytné automobily

Orangecamp

VANTourer

2 Obytné automobily

Obory činnosti

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše