Caravaning Brno

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Karavany Humpolec

Vytisknout
IČO: 1866630

Karavany Humpolec je rodinná firma založená roku 2006, která se od svého začátku, tedy již bezmála 16 let, věnuje prodeji obytných aut, půjčovně a autorizovanému servisu. V současnosti jsme oficiální dealeři prémiové německé značky Eura Mobil a italských značek Rimor a Blu Camp. V našem portfoliu naleznete luxusní podvozky Mercedes, ale i standartní podvozky Fiat a Ford, díky značce BluCamp nabízíme i vozy pro hendikepované osoby.
Pro letošní výstavu pro Vás máme připravenou luxusní novinku od Eura Mobilu na podvozku Mercedes Benz Sprinter, Profilu T, která Vás překvapí svou váhou do 3,5 tuny. Prohlédnout si u nás můžete i verzi Contura, nad 3,5 tuny.
S Rimorem jsme si pro vás připravili nejoblíbenější řadu Seal na Fiatu ve verzi alkovna i polointegra. Podvozek Ford přestavíme na modelu řady EVO v alkovně.
Blu Camp představí model Ocean pro 6 osob s palandami v zadní části vozu.
Rádi Vás přivítáme na našem stánku č. 9, neváhejte nás navštívit.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 009

Adresa firmy

Adresa

Jiřice 217
396 01, Humpolec
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 604 254 355

Produkty na veletrhu

Půjčovna
Půjčovna

Půjčovna
Prodej obytných aut
Prodej obytných aut

Prodej obytných aut

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše