Caravaning Brno

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Jan a Vít

Vytisknout
IČO: 7566972

Jsme malá rodinná firma, karavaning máme v krvi, je to jeden z našich koníčků. S půjčovnou jsme začali v roce 2008, kdy jsme nabízeli dva vozy, postupně jsme vozila přikupovali a měnili. Standartně nyní máme v nabídce čtyři vozy, v letošním roce to jsou obytné dodávky s novými vestavbami. Naší snahou je poskytovat jen ty nejlepší služby.Naše vestavby proto respektují požadavky na maximální pohodlí, doložitelnost, ekonomiku provozu, Vaše koníčky a potřeby.

Vozidla pro Vás připravujeme dle našich a Vašich zkušeností, dle nejlepšího vědomí a svědomí. S Polskými, Slovenskými a Českými výrobci se tak aktivně podílíme na výrobě obytných vestaveb do nových i starších dodávek. Od roku 2021 takové auta také prodáváme.

UMÍSTĚNÍ: Volná plocha P / 004

Adresa firmy

Adresa

Nová Skotňa 404
738 01, Frýdek Místek ,Staré Město
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 732 833 492

Produkty na veletrhu

LUB line Obytný automobil
LUB line Obytný automobil

LUB line Obytný automobil
Katherine 636+ : Peugeot 2,2HDI r.v. 2017, velikost L4H3 s novou obytnou vestavbou Nadstardantní výbava automobilu Led dení svícení, digitální automatická klimatizace, příplatkové rádio s couvací kamerou a navigací, kožený volant a řadící páka, tempomat, couvací senzory, hlídaní jízdních pruhů, senzor deště tažné zařízení 3000kg, Plnohodnotná luxuní obytná vestavba pro čtyři dospělé osoby, nadstandartní výbava: dvě samostatné posuvné a polohovatelné sedačky v druhé řadě ISOFIX lednice kompresorová 80litrů nádrž čistá voda 110 litrů, odpadní 90 litrů baterie gelová trakčí 100Ah, solární panely 240w venkovní světlo, markýza Fiamma 45+ 4 metry, plná záruka na vůz i vestavbu!

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše