GO a Regiontour

Veletrhy cestovního ruchu

GEOSTARS

Vytisknout
IČO: 99532830

Hlavním cílem projektu Geostars: „Astropozorování a přírodní prostředí – alternativní produkt rozvoje a propagace geoparků východního Středomoří“ je zlepšení dopravy a ekonomického rozvoje tří uznaných geoparků (UNESCO) Troodos, Sitia, Psiloritis v Řecku a na Kypru, které mají zvláštní environmentální a přírodní horské charakteristiky, které jim poskytují společné komparativní výhody rozvoje cestovního ruchu založeného na Zemi (Geo).

Kromě toho je cílem projektu vytvořit novou formu alternativní turistiky, astroturistiku, jako rozšíření přírodní hodnoty prostorů, která se zaměřuje na sledování, poznávání a studium vesmíru, slunce a hvězd.

Partneři: Odbor lesů Ministerstva zemědělství, rozvoje venkova a životního prostředí (hlavní příjemce), Rozvojová společnost obcí regionu Troodos, Komunitní rada Agridia, Obec Sitia, Univerzitní výzkumný ústav teoretické a výpočetní fyziky, Ministerstvo cestovního ruchu Řecka, Research Foundation P.L."

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 018

Adresa firmy

Adresa

Amalias 12
10557, Athens
Řecko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+30 265 102 960 0

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše