GO a Regiontour

Veletrhy cestovního ruchu

MB „Miško sielu stovykla“

Vytisknout
IČO: 305568294

Místo pro vaše sny

Nabízíme vám možnost pocítit pohostinnost přírody. Ubytujte se na naší usedlosti se svými blízkými, chcete-li najít klid, harmonii a radost ze života. Vnímejte les, naslouchejte jeho obyvatelům a buďte jedním z nich. Je to místo, kde můžete oslavit nejdůležitější příležitost svého života.


Kde se staré setkává s modernou

Naše usedlost osloví ty, kteří chápou hodnotu tradiční kultury, cítí spojení s rodnou zemí a odpovědnost za zachování jedinečnosti regionu. V naší usedlosti se oživuje a neustále pečuje dřevěná prastará bytost, snoubí se modernost a dávné etnické tradice.


Útulný kemp v lese

Nacházíme se v usedlosti Mantvilai, okres Merkinės, region Dzūkija. Naše usedlost je obklopena pravou litevskou krajinou – divokým lesem, obrovskou loukou, na jejímž konci teče potůček. Naprostá divočina s ničím jiným než s vámi!

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 035

Adresa firmy

Adresa

Mantvilu 1B
LT65347, Mantvilai village, Varera reg.
Litva Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+370 612 402 19

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše