GO a Regiontour

Veletrhy cestovního ruchu

LÁZNĚ LIBVERDA, a.s.

Vytisknout
IČO: 44569505

Spa Resort Libverda naleznete v malebném lázeňském městečku Lázně Libverda ležícím 25 km od Liberce v podhůří Jizerských hor s výhledem na Jizerskohorské bučiny, které se v roce 2021 staly součástí UNESCO.

Již na konci 14. století získaly lázně věhlas díky léčivým minerálním pramenům hydrogenuhličitanového typu, klidnému prostředí a blízkosti přírody tak důležité pro odpočinek a relaxaci.

Tuto jedinečnou kombinaci a atmosféru si můžete vychutnat i Vy v rámci krátkodobého nebo dlouhodobého pobytu pro léčení pohybového aparátu, diabetu, kardiovaskulárních, onkologických a neurologických onemocnění.

Ve Spa Resortu Libverda naleznete bohatou nabídku možností, jak trávit volný čas. Vybírat můžete z nabídky atraktivních wellness pobytů či jednotlivých procedur. Součástí areálu jsou i tenisové kurty, sauna, whirlpool, venkovní hřiště, minigolf, fitness i rehabilitační bazén. Všechny tyto aktivity jsou v centru resortu a jen pár minut chůze od jednotlivých ubytovacích zařízení.

Z Lázní Libverda vedou výborně značené turistické stezky a je také nástupním místem pro „Singltrek pod Smrkem“, známý všem vyznavačům terénní cyklistiky s téměř 80 kilometry různých náročností pro zkušené sportovce i rodiny s dětmi.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 028

Adresa firmy

Adresa

Lázně Libverda 82
463 62, Lázně Libverda
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 482 368 111

Certifikáty

CzechSpecials

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše