GO a Regiontour

Veletrhy cestovního ruchu

Centrála cestovního ruchu Olomouckého kraje, s.r.o.

Vytisknout
IČO: 8658251

Olomoucký kraj je regionem dvou tváří a každá má své osobité kouzlo, od úrodné hanácké krajiny podél řeky Moravy, kde stále ožívají kulturní tradice, gastronomie, folklór až po vrcholky Jeseníků podél hranice s Polskem, proslulé svým čistým vzduchem, léčivými minerálními prameny, které jsou atraktivním místem pro milovníky hor, cykloturistiky, odpočinku a zimních sportů.
Zabýváme veškerými aktivitami související s „destinačním managementem” a „destinačním marketingem”, jehož cílem je efektivní rozvoj a řízení cestovního ruchu v regionu a také zajišťování a koordinace marketingových aktivit na domácím i zahraničním trhu. Připravujeme propagační a informační materiály. Naším cílem je poskytovat všem návštěvníkům skvělé služby - aktuální a použitelné informace tak, aby si z pobytu odváželi jen ty příjemné a pozitivní zážitky a vzpomínky.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 030A

Adresa firmy

Adresa

Jeremenkova 40a
779 00, Olomouc
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 727 971 517

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše