IDET

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky

ACHERON AG

Vytisknout

Společnost Acheron Corp byla založena v roce 2020 s cílem poskytovat profesionálům a nadšencům špičkové tlumiče střelných zbraní. Jedinečná a proslulá švýcarská historie vlastnictví zbraní a prvotřídního inženýrství slouží jako pevný základ, na kterém stavíme naši špičkovou řadu výrobků. Jsme hrdí na to, že Acheron je synonymem pro „Made in Switzerland“. Každá fáze cesty výrobku od konstrukčního vývoje až po expedici probíhá přímo ve firmě. Společnost Acheron nikdy nezadá výrobu externím dodavatelům.
Brzy po založení společnosti Acheron jsme uvedli na trh tlumič MDR E4, což je jediný non-ITAR over-barrel tlumič na světě, který je speciálně přizpůsobený pro pušky Desert Tech MDR. Následně náš model SMG E1 kompatibilní s rozhraním Trilug nastavil nový standard pro lehké, uživatelsky přátelské a vysoce výkonné tlumiče pro samopaly. Na základě cenných podnětů profesionálů ze složek policie a armády jsme vyvinuli řadu tlumičů ACS pro karabiny. Tato nová řada tlumičů je vybavena naším zcela novým systémem rychlého upevnění HexaLug, který nastavuje zase o něco vyšší laťku.
Ve společnosti Acheron usilujeme o neustálé zlepšování a inovace a zároveň máme všechny naše výrobky skladem. Vstupte do světa Acheronu a užívejte si švýcarskou prémiovou kvalitu, na kterou se můžete spolehnout.
Vítejte v Acheronu.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 064

Adresa firmy

Adresa

Hohlstrasse 534
8048, Zürich
Švýcarsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+41 445 236 700
E-mail: info@acheron.ch

Zastoupené značky

ACHERON

1.2 Děla, minomety a dělostřelecká munice

DESERT TECH

1.2 Děla, minomety a dělostřelecká munice

Zastoupené firmy

DESERT TECH LLC
USA

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše