IDET

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky

Mittler Report Verlag GmbH

Vytisknout

Mittler Report Verlag je přední specializované vydavatelství pro bezpečnostní politiku, ozbrojené síly, obranné technologie a zbrojení. Portfolio zahrnuje časopisy, brožury, informační služby a odborné konference.
Patří k nim měsíčník ''Europäische Sicherheit & Technik'', vydávaný ve spolupráci se Spolkovým ministerstvem obrany, ve spojení s vysoce ceněnou online prezentací ''esut.de'', mezinárodní odborný časopis ''European Security & Defence'' , odborný časopis ''MarineForum'', řada brožur ''Wehrtechnischer Report'', zpravodaj ''Wehrwirtschaft'' a online platformy ''soldat-und-technik.de'' a ''hartpunkt.de''.
Zavedenými fóry pro výměnu informací mezi odborníky a osobami s rozhodovacími pravomocemi jsou každoroční konference o bezpečnostní politice a obranných technologiích v Bonnu a konference NATO LCM v Bruselu.
www.mittler-report.de

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 086

Adresa firmy

Adresa

Beethovenallee 21
53173, Bonn
Německo Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+49 228 350 088 0

Zastoupené značky

Europäische Sicherheit & Technik

14.1 Odborné knihy, publikace a vydavatelství

European Security & Defence

14.1 Odborné knihy, publikace a vydavatelství

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše