IDET

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky

Fireco Srl

Vytisknout

Společnost Fireco je světovou jedničkou ve výrobě teleskopických stožárů z eloxovaných hliníkových trubek, které jsou vybaveny elektromechanickým a/nebo pneumatickým pohonem. Tyto stožáry vám umožní zvedat zařízení, jako jsou antény, radary, videokamery, reflektory a mnohé další přístroje, do výšky až 40 m od země.
Společnost Fireco v současnosti nabízí nejširší a nejrozmanitější portfolio výrobků na trhu. Kromě velké škály katalogových řešení jsou téměř denně vyvíjeny také individuální varianty, které jsou šité na míru podle individuálních požadavků na aplikaci. Proto stožáry Fireco dokonale vyhovují prakticky všem aplikacím v různých odvětvích, jako je armáda, dohled a bezpečnost, komunikace, hašení požárů a likvidace katastrof a mnoho dalších.
Značka Fireco představuje nejvyšší standardy kvality, velkou spolehlivost a dlouholeté zkušenosti ve spojení s mimořádnou všestranností a oddaností inovativnímu designu.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 108

Adresa firmy

Adresa

Via E. Fermi, 56
25064, Gussago
Itálie Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+39 030 373 391 6
E-mail: info@fireco.eu

Zastoupené značky

Fireco

4 Systémy velení a spojení

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše