IDET

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky

MKU Limited

Vytisknout

MKU Ltd., globální společnost v oblasti obrany a vnitřní bezpečnosti, na misi posílit postavení hrdinů. Nabízíme chytrá optronická a balistická řešení ochrany pocházející z Indie, pro vojáky a platformy pro armádu, polovojenské jednotky, vnitřní bezpečnost, policii a speciální síly.

S působností ve více než 100 zemích pokračujeme ve svém úsilí posílit více než 3 miliony vojáků a 3000+ platforem napříč 230 silami. Naše produkty jsou testovány a certifikovány předními laboratořemi a agenturami na světě, včetně National Institute of Justice (NIJ), USA. Naše zařízení jsou certifikována AS-9100-2009 a ISO 9001-2008 kromě tolik žádané a přísné certifikace BA 9000. Dodržujeme standardy kvality NATO AQAP a jsme také registrováni u International Aerospace Quality Group (IAQG). Náš R&D House je uznáván vládou. Indie a agresivně investovat 10 % našeho ročního obratu do výzkumných a vývojových aktivit. Kromě toho vlastníme více než 10 patentů v Indii a v zahraničí.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 027

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše