Life!

Festival sportu, tance a zábavy

26. - 28. 11. 2021 Datum konání
Výstaviště Brno Místo konání
Vstupy a parkování

Podrobnosti o akci

Festival Life! obsahuje sekce SPORT Life!, DANCE Life!, MČR v PC a mobilních hrách, BIKE Life! Na své si tak přijdou jak sportovní nadšenci, kteří si opět vyzkouší tradiční i netradiční sporty, tak tanečníci, na které čekají workshopy a soutěže. V Game Hall si návštěvníci vyzkouší nejnovější herní tituly a můžou fandit u nejvyšší české soutěže v počítačových a mobilních hrách. Na výstavišti bude opět cyklistika, převážně elektrokola v pavilonu P, součástí sekce BIKE Life! je i testovací dráha pro elektrokola a elektrokoloběžky.
Pro rok 2021 jsme pro rodiny s dětmi připravili Family Hall v pavilonu P. Během festivalu Life! 2021 budou probíhat sportovní soutěže a závody a besedy se sportovci. V pátek přijdou na výstaviště žáci základních škol a nechají se od olympioniků a dalších příznivců pohybu motivovat k pohybu a zdravému životnímu stylu.

Otevírací doba

Life!

26.–27. 11. 9.00–18.00
28. 11. 9.00–17.00
Přijďte připraveni s mobilní aplikací
app banner

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše