ProDítě

Veletrh potřeb pro dítě

LULLALOVE S.C.

Vytisknout
IČO: 122940480

Od roku 2013 jsme značkou odvozenou od nejkvalitnějších a designových předmětů pro děti. Úspěch dosažený v této oblasti nám umožnil vyvinout se směrem k doplňkům pro každodenní péči, od tělových kartáčů a ručníků až po přírodní kosmetiku. Všechny produkty jsou vyrobeny v Polsku za použití místních surovin. Výrobky vždy procházejí detailními kontrolami kvality, splňují zákonné normy a jsou navíc testovány na bezpečnost. Designy, vzory, řešení jsou naše vlastní, originální. A samotný design oceňovaný nezávislými institucemi jako je Ústav průmyslového designu. Vyznačujeme se multifunkčností našich produktů, zaměřením na konkrétní akci/efekt a jednoduchostí jejich designu.

V současné době se značka dynamicky rozvíjí i v zahraničí, má své zástupce m.j. V Itálii, České republice, Slovensku, Slovinsku, skandinávských zemích, Lotyšsku, Estonsku, Litvě, Novém Zélandu a Tchaj-wanu.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 017

Adresa firmy

Adresa

Batalionów Chłopskich 21
43-514, Kaniów
Polsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 777 789 115

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše