ProDítě

Veletrh potřeb pro dítě

Samiboo

Vytisknout

Ahoj ! Jsme Samiboo!

Naší značku jsme vytvořili v roce 2012, abychom následovali naši vizi: nabízet našim nejmenším a jejich rodičům vysoce kvalitní produkty s mimořádným designem, vyrobené na základě bezpečných certifikovaných komponentů vyrobených ve férových podmínkách.

To vše bylo možné, protože jsme byli schopni zkombinovat to nejlepší ze středně velké společnosti – na jedné straně jsme schopni se soustředit na všechny požadavky zákazníků a velmi rychle zavádět nové designové nápady, na druhé straně jsme schopni podporovat zakázky po celém světě a škálovat výrobu požadavky.

Další výhodou, která se stává otiskem našeho trhu, je inovativní design. Při návrhu produktů se zaměřujeme na řešení zákaznických problémů s využitím nejnovějších dostupných technologií a nákladově efektivní výroby. Nejlepším příkladem je vysoce výkonný fusak, kde jsme zkombinovali vysoce výkonnou tkaninu odolnou vůči povětrnostním vlivům (větru a vodě) s nastavitelnou velikostí (od 0 do 36 měsíců) a úrovní teplotního komfortu zdobenou našimi vynikajícími vzory. Všechny naše produkty jsou navíc navrženy výhradně pro Samiboo a vyráběny s láskou v Polsku.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 030

Adresa firmy

Adresa

Miętowa 3
43-384, Jaworze
Polsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+48 530 940 940

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše