ProDítě

Veletrh potřeb pro dítě

Petit Lulu s.r.o.

Vytisknout
IČO: 3659054

Česká etická značka Petit Lulu představuje svět moderních látkových plen, které šije už od roku 2012. V nabídce najdete nejen pleny, ale i originální doplňky pro přebalování a dámské hygienické potřeby. S Petit Lulu získáváte kvalitní český výrobek, který vzniká v rukách šikovných švadlenek v Jablonci nad Nisou. Petit Lulu dokazuje, že i při péči o děti a o sebe, se můžete ubírat udržitelným a zero waste směrem a nezatěžovat tak planetu. Petit Lulu nabízí i unikátní vlastní ekologickou řadu Fluffy Organic, která využívá jedinečných vlastností přírodních materiálů. Výjimečnost produktů této značky už více než 10 let oceňují zákazníci po celém světě

S českou etickou značkou WAMU přinášíme do světa dětského funkčního softshellového oblečení hravost, originalitu a úctu k přírodě. Funkční oblečení a doplňky šijeme pouze z udržitelných materiálů. Speciální technologické postupy nám umožňují unikátní design, který jinde nenajdete. Vše vyrábíme v České republice, v Jablonci nad Nisou, kde současně pod značkou Petit Lulu, už od roku 2012, šijeme moderní látkové pleny a stylové doplňky pro přebalování, které si získaly popularitu v nejrůznějších zemích světa. Od začátku existence značky Petit Lulu se ubíráme zero waste a etickým směrem, na který navazujeme i se značkou WAMU..

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 013

Adresa firmy

Adresa

Ladova 199/20
466 05, Jablonec nad Nisou
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 776 223 695

Adresa 2

Ladova 199/20
466 05, Jablonec nad Nisou
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 776 223 695

Zastoupené značky

Petit Lulu

4.3.5 Plenky a plenkové kalhotky

Wamu

4.8.2 Dětský textil a oděvy

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše