SALIMATECH a EmbaxPrint

Veletrhy pro potravinářství, gastronomii, obaly a tisk

Russell Finex NV

Vytisknout
IČO: 412850905

Od založení v roce 1934 se společnost Russell Finex raduje ze svého úspěšného růstu již více než 75 let. Postupem času se stala mezinárodní společností, zaměstnávající přes 200 přímých zaměstnanců a s ročním obratem přesahujícím 20 milionů liber (30 milionů dolarů).

Jsme světovým lídrem v oblasti jemných sítových separačních technologií, navrhování a výrobě vibračních sít, třídičů, systémů ultrasonického odslepování sít a kapalinových filtrů pro využití napříč různým zpracovatelskými obory a naše zařízení vyrábíme pro globální trh a dodáváme do více než 140 zemí. Kromě společností ve Spojeném království, USA, Belgii, Indii a Číně máme i rozsáhlou síť zkušených zástupců a distributorů po celém světě.

Společnost Russell Finex je hrdá na to, že dokáže nabídnout tu nejširší škálu sítovacího a filtračního vybavení ve svém oboru. Protože navíc myslíme inovativně a jsme experty na strojírenství, umíme poskytnout řešení vytvořená na míru vašim jedinečným požadavkům. Jsme hrdí na svůj oddaný tým erudovaných prodejních techniků a pracovníků zákaznických služeb, kteří jsou připraveni postavit se každé výzvě.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 043

Adresa firmy

Adresa

Zandvoortstraat 20 C
2800, Mechelen
Belgie Zobrazit sídlo na mapě

Zastoupené značky

Russell Finex

16 Potravinářské stroje, technologie a zařízení jiné

Zastoupené firmy

Russell Finex NV
Belgie

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše