Stainless

Mezinárodní veletrh korozivzdorných ocelí

Acerinox Polska Sp. z o.o.

Vytisknout
IČO: 16349960

Skupina Acerinox se sídlem ve Španělsku je světovým lídrem ve výrobě nerezové oceli s kapacitou hutí 3,5 milionu tun.

Její výrobní síť tvoří 13 továren. Skupina má 6 továren na nerezovou ocel: 4 továrny na ploché produkty (3 z nich jsou integrované továrny: Acerinox Europa, North American Stainless a Columbus Stainless; a 4., Bahru Stainless, s válcovnou za studena) a 2 továrny na dlouhé produkty. Ostatních 7 továren (umístěných ve Spojených státech a Německu) vyrábí superslitiny.

Produkty Acerinox Group se prodávají prostřednictvím rozsáhlé obchodní sítě, která pokrývá více než 80 zemí.

Díky své všestrannosti, mechanickým vlastnostem a estetické kráse, nízké údržbě, kterou vyžadují, a jejich uznávanému statusu měřítek cirkulární ekonomiky se materiály vyráběné společností Acerinox používají v široké škále odvětví, pro něž skupina nabízí širokou škálu produktů a služeb po celém světě.

Společnost byla založena ve Španělsku v roce 1970, je kotována na kontinuálním trhu španělské burzy a je členem selektivního indexu IBEX35. S mezinárodním zaměřením od počátku se Acerinox stal lídrem na trhu nerezové oceli jak ve Spojených státech, tak na africkém kontinentu. Skupina je uznávaným hráčem na evropském trhu a je největším světovým výrobcem speciálních slitin.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon B přízemí / 020

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše