URBIS SMART CITY FAIR

Veletrh chytrých řešení pro města a obce

VITRONIC Machine vision Polska sp. z o.o.

Vytisknout

Špičkové technologie, které fungují - takže vaše procesy budou efektivnější a vy se budete moci soustředit na to podstatné. Využíváme k tomu naše dlouholeté zkušenosti.

Naším posláním je usnadnit a urychlit složité procesy pomocí našich řešení pro zpracování obrazu. Tím se rozšiřuje pole působnosti a zajišťuje bezpečnost - ať už v dopravě nebo ve zdravotnictví, v automobilovém průmyslu nebo logistice, při výrobě fotovoltaických článků nebo baterií. Řídíme se vašimi požadavky, od ekonomického plánování přes procesy až po pracoviště vašich zaměstnanců.

S našimi řešeními posouváme hranice proveditelnosti a poskytujeme vám technologie a řešení rozhraní, která vás posunou dále a mohou být spolehlivě provozována po velmi dlouhou dobu. To je to, za čím si stojíme - a proto vám nabízíme komplexní doživotní servis.
Víme, že nejlepší řešení vycházejí z partnerské spolupráce. Komunikace na úrovni očí je proto pro nás obzvláště důležitá.

Spolehlivost a bezpečnost jdou ruku v ruce. Důležité jsou zde zkušenosti z minulosti, které pomáhají budovat důvěru a naplňují ji životem. Děláme to tak, že děláme všechno pro to, aby řešení bylo na míru.

Společně vytváříme ta nejlepší řešení. Díky tomu můžeme na vaši výzvu reagovat individuálně a velmi efektivně. Vyvíjíme v našem závodě ve Wiesbadenu a tam také převážně vyrábíme. To je "Made in Germany" pro světový trh.
Naše pokyny
Orientace na zákazníka

Naše myšlenky a kroky směřují k tomu, abychom přispěli k úspěchu našich zákazníků pomocí nejmodernějších systémů strojového vidění a na nich založených služeb. Za tímto účelem zaznamenáváme požadavky našich zákazníků a zajišťujeme jejich optimální implementaci do systémových řešení a produktů. Vztahy se zákazníky a dodavateli se vyznačují partnerským duchem.
Ochota inovovat

Naše inovativní nápady poskytují našim zákazníkům technologický nebo provozní náskok. Otevření potenciálních trhů a zajištění jedinečných prodejních nabídek dosahujeme prostřednictvím nových výrobků, výrobních prostředků, procesů a organizačních forem. Kreativita spojená s podnikatelskými aktivitami vede k technologickému prvenství.
Udržitelné plnění cílů

Cílevědomá činnost v kombinaci s uvědoměním si nákladů a orientací na zisk nám umožňují dosáhnout udržitelného, zdravého a kontrolovaného růstu. Se svěřenými zdroji nakládáme hospodárně a zodpovědně. Kontinuita naší práce a sledování dlouhodobých cílů zajišťují další existenci a nezávislost naší společnosti. Díky tomu jsme pro naše zákazníky dlouhodobě spolehlivým partnerem.
Orientace zaměstnanců

Základem špičkového výkonu je kvalifikace a motivace a jejich neustálé zvyšování. Férové a důvěryhodné vzájemné jednání je základem pro neustálé zvyšování znalostí a kompetencí, které je založeno na dlouhodobé loajalitě zaměstnanců. Aktivní zapojení do rozhodovacích procesů podporuje pocit sounáležitosti. Posiluje identifikaci s firmou a vytváří pohled na společný cíl přesahující hierarchické a procesní hranice. Přijetí společenské odpovědnosti pro nás znamená, že výkonnost naší společnosti slouží také k dlouhodobému zajištění pracovních míst.
Kvalita

Kvalita našich výrobků a služeb je nezbytným předpokladem spokojenosti našich zákazníků. Každý zaměstnanec přebírá odpovědnost za kvalitu svých pracovních výsledků a zavazuje se k neustálému zlepšování procesů. Samozřejmostí je pro nás dodržování příslušných norem v oblasti řízení kvality a ochrany životního prostředí, jakož i bezpečnosti IT.
Schopnost jednat

Prostor pro jednání, který je v pracovním prostředí k dispozici, se využívá k rozhodování na vlastní odpovědnost. Podporuje se ochota rozhodovat. Vyvarujte se nadměrného ujišťování. Pokud je někdo v pozici, kdy může problém vyřešit okamžitě, jedná na místě samostatně. To je podpořeno ochotou každého jednotlivce převzít v případě potřeby jinou práci nebo úkol, než bylo původně plánováno. Práce mimo regulovaný rámec se provádí se zvláštní péčí.
Týmová práce


Tak také vzniká radost z inovace, která je pro nás vždy spojena s konkrétní proveditelností ve prospěch našich klientů. Protože vědomí, že jako zákazníci společnosti VITRONIC máme vždy přístup k novým nápadům a koncepcím, které poskytují ještě větší jistotu investic, vytváří také důvěru.

Týmová práce

Integrace, spolupráce a vytváření sítí vytváří týmového ducha a dobrou pracovní atmosféru. Rozdíly v názorech a střety zájmů jsou otevřeně diskutovány v rámci zúčastněných partnerů. Vždy jsou řešeny s ohledem na řešení, i když se mezitím stanoviska ostře střetnou. Vyjednaná rozhodnutí podporují všichni účastníci. Fungující struktury skupin a týmů ve stále se měnícím složení, zejména v projektové činnosti, vyžadují otevřenou a upřímnou komunikaci a jsou základem našich společných úspěchů.
Důvěrnost

Díky našim inovativním produktům umožňujeme našim zákazníkům udržet a zvýšit jejich konkurenceschopnost. Za tímto účelem nás naši zákazníci zasvěcují do mnoha obchodních tajemství. Je pro nás samozřejmostí zacházet se všemi informacemi, o kterých s jistotou nevíme, že jsou veřejně dostupné, s naprostou důvěrností, a to jak navenek, tak i uvnitř společnosti.
Rovné příležitosti

Jsme kosmopolitní společnost orientovaná na výkon, ve které záleží na výkonnosti a sociální způsobilosti našich zaměstnanců bez ohledu na jejich původ, náboženskou příslušnost, pohlaví, zdravotní postižení nebo jiné charakteristiky. Zásadně používáme pojmy "zaměstnanec", "zákazník", "dodavatel" atd. v genderově neutrálním smyslu.
Tolerance a rozmanitost

Jsme globální a kosmopolitní společnost. Rasismus a předsudky nemají v naší společnosti místo. Každý den ve společnosti VITRONIC úspěšně spolupracují lidé z více než 30 různých národů po celém světě. Tolerance je pro nás základním principem. Očekáváme, že všichni naši zaměstnanci budou mezi sebou komunikovat s respektem, otevřeností, důvěrou a spravedlností. Všichni jsou vyzýváni, aby se postavili proti netoleranci, vylučování a zjednodušování. Jsme otevření rozmanitosti a jednotní proti netoleranci.
Dodržování předpisů

Firemní odpovědnost a prevence jsou základem našich zásad dodržování předpisů. Ve spojení s vlastním závazkem našich zaměstnanců a odpovídajícími kontrolními mechanismy se vytváří konzistentní kultura důvěry pro zákonné a odpovědné jednání. Současně se tím má předejít rizikům, korupci a střetu zájmů.

Základem je jasný a důvěryhodný dialog. To vytváří kvalitu výrobků a služeb, pro kterou si nás naši zákazníci tak váží.

Tak také vzniká radost z inovace, která je pro nás vždy spojena s konkrétní proveditelností ve prospěch našich klientů. Protože vědomí, že jako zákazníci společnosti VITRONIC máme vždy přístup k novým nápadům a koncepcím, které poskytují ještě větší jistotu investic, vytváří také důvěru.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon A1 přízemí / 034

Adresa firmy

Adresa

Plac Wolności 6-7
47-220, Kędzierzyn-Koźle
Polsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+48 608 028 017

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše