Vánoční trhy

Vánoční nákupní centrum

Kavalierglass a. s.

Vytisknout
IČO: 47468815

Jsme předním evropským výrobcem, který má již 185-ti letou tradici ve výrobě borosilikátového skla. Nabízíme velmi široký sortiment varného skla pro domácnost, průmyslového, laboratorního a technického skla, trubic a průmyslových aparatur. Naše výrobky distribuujeme pod vlastními značkami SIMAX® a KAVALIER®, nabízíme ale i řešení na míru pod značkou zákazníka. Rozmanitost a technická náročnost našeho sortimentu nás nutí stále sledovat a předcházet světové trendy, přicházet s novými technologickými postupy a řešeními. Samozřejmostí je vynikající kvalitativní úroveň, kterou garantujeme. Máme zaveden Systém managementu kvality dle ISO 9001.

Většina naší produkce je exportována do více než 90 zemí světa. V současné době jsme členy týmu několika mezinárodních výzkumných projektů probíhajících pod záštitou Evropské Unie.

Jsme progresivní a ekonomicky stabilní firma. S tavicí kapacitou přes 220 tun skloviny za den jsme největším výrobcem borosilikátového skla na světě .

Naši zákazníci u nás dlouhodobě oceňují především kreativitu, kvalitní technické zázemí, flexibilitu a perfektní servis. Díky profesionalitě našich zaměstnanců jsme schopni plnit různorodé a stále náročnější požadavky našich partnerů.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 088, Pavilon F přízemí / 088A, Pavilon F přízemí / 088B

Adresa firmy

Adresa

Křížová 1018/6
155 00, Praha 5 - Smíchov
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 327 550 650

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše