Life!

Übersetzung nicht verfügbar.

Jubilejní 10. sezóna Mistrovství ČR v počítačových hrách opět vyvrcholí na festivalu Life! v Brně

Na šampionát, který v Brně určí nové české mistry v několika počítačových titulech se opět sjedou týmy z celé země. Vlajkové lodě však letos napnou prapory s jubilejním desátým ročníkem. Objeví se legendární tituly, které jsme mohli vidět i loni na podzim: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Hlavní novinkou letošního ročníku je změna oficiálně podporovaných titulů na Mistrovství ČR v počítačových hrách. Nedílnou součástí bude tak jako každý rok i podeváté Counter-Strike: Global Offensive, se kterým si důležitou pozici udrží i Player Unknown's Battlegrounds. Třetici však doplní League of Legends, které se do oficiálního ringu vrací po loňském experimentu. Jeho kvalifikační cyklus na rozdíl od CS: GO a PUBG nezačne hned v březnu.

Kvalifikační sezóna CS: GO odstartovala už 4. března. Postupovat na finále MČR se letos bude na přímo z celoročního žebříčku, počet účastníků je však snížen na 8 týmů. Oproti tomu ale pořadatelé a partneři navýšili finanční odměnu pro šampiona, která vůbec poprvé bude šestimístná.

Pozici hlavního titulu sezóny si zaslouží také Player Unknown's Battlegrounds. Celá sezóna se uskuteční stejně jako na podzim 2019 především formou online turnajových sérií, které se budou skládat ze tří kvalifikací a měsíčního finále pro šestnáct nejlepších týmů daného měsíce. Klasifikace bude ukončená 10. září a na vyvrcholení sezóny postoupí TOP 16 týmů. Letošnímu šampionovi mohou pořadatelé už nyní garantovat výhru minimálně 60 tisíc korun.

Přesné bodové zisky a kvalifikační kola naleznete na playzone.cz.

Weitere News von der Messe

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše