Motosalon

Übersetzung nicht verfügbar.

Angel Grill přináší kvalitu z Nového Zélandu

Angel Grill v BURGER ARENĚ působí skutečně jako andělé. Tento mladý franšízový projekt, který vznikl na Novém Zélandu našel své příznivce i v Česku. Angel Grill si zakládá především na čerstvosti a kvalitě používaných surovin. S každou objednávkou si přímo hrají, a navíc je to ještě baví.

Váš majstrštyk?

Angel Grill je už pět let na českém trhu a na festivaly jezdíme hlavně s BBQ Burgrem Speciálem. Je to vlastně náš nejlepší burger, co máme. Pětkrát za sebou jsme vyhráli burger festival, zejména v Ostravě a ve Frýdku. Máme tam domácí omáčku, domácí housku, maso je chuck roll a je opravdu výborný.

Co nejvíce láká hosty?

Kvalita.

Co vy nejraději nabízíte?

Kvalitu. Jde o to, že máme trošku vyšší cenu burgerů – 189 korun. Je to tím, že suroviny v burgeru jsou opravdu výborné, domácí a dáváme si s tím velkou práci.

Jaká je gramáž?

Před uděláním 120 g masa, po udělání kolem 100 g. Jinak celková hmotnost toho burgeru je 260–270 g.

S čím sklízíte největší úspěch?

S tou kvalitou. A je to tak… i to bistro, které máme ve Frýdku, je v lokalitě, kde je slepá ulice, žádné centrum, takže vyloženě si nás lidé musí najít. Burgery nejsou jediná naše doména, děláme také žebírka, křidýlka a tortilly.

Kdy a kde vás uvidíme příště?

Pojedeme letos na 60 festivalů. Máme 2 food trucky. Budeme na Colours of Ostrava, na těch větších akcích jako je Rock For People, na burger festech, na Beats for Love, hlavně okolo Ostravy – tam je těch akcí nejvíc.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše