Motosalon

Übersetzung nicht verfügbar.

BURGER ARENA je spojení gastronomie a dobré zábavy

Motosalon odstartoval podle plánu a celý areál se nese na vlně skvělé atmosféry. Milovníci jedné stopy se dočkali a rozhodně je, co prezentovat. Haly P a F obsadilo více než 150 firem, které zastupují 390 značek a celý jeden pavilon se soustředil jen a jen na blaho strávníků. BURGER ARENA je bez jakéhokoli přehánění spojením gastronomie a dobré zábavy. Obdivovatelé motocyklů a čtyřkolek si tak za burácení silných strojů mohou pochutnat nejen na burgerech nejvyšší kvality, ale i těch vegetariánských a veganských, či sladkých donutech, zmrzlině, kremrolích nebo slaných tyčinkách.

V pátek a v sobotu se můžete těšit na skvělou kulinářskou show – především na KHD (Karl Heinz Drew), známého také jako ohivého Kárla, který je nejen kuchařem, ale je i showman a dlouhodobě patří mezi stálice německé kuchařské scény. Opomenout nemůžeme, že je také milovníkem masa a Jacka Danielse.

Dalším v pořadí je Barbecue Barbaren – Michael Dierlinger, Pitmaster, který dorazí do Brna z Vídně. Miluje grilování čehokoliv, kdekoliv, kdykoliv a s kýmkoliv. Je velkým fanouškem BBQ Pit boys USA, kteří jsou YouTube senzací na celém světě.

Těšit se můžete také na Jana „Orny“ Ornstein, milovníka grilování a extrémního vaření, který říká, že „Jídlo je pro nás vášní a smyslem života. Není nikdy fádní a je pro všechny inspirací.“

David Viktorin to nebude mít na výstaviště daleko, říká o sobě, že je brněnský domorodec, který založil Gastro Hockey Cupu.

Zdeněk „Zed“ Stříže, majitel jedné z nejvyhlášenějších zážitkových burgráren Bejzment, ale hlavně zakladatel největší masožroutské akce Burgerfest, nebude na akci chybět. Právem je označován jako praotec všech „fine“ burgráren.  

Plejádu skvělých kuchařů zakončuje Kraig Casebier American Barber in Prague, hvězda kuchařské show BBQ Saloon je překvapivě kadeřník, milující vše kolem jídla a bourbonu.

Ochutnat můžete celou řadu dalších specialit a věříme, že si odnesete skvělý zážitek a na chuť burgerů budete ještě hodně dlouho vzpomínat.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše