Motosalon

Übersetzung nicht verfügbar.

Ganéša je hravý stánek se zmrzlinou

Když dorazíte ke stánku Ganéša, klidně můžete popustit uzdu své fantazie a klidně spojit nejrůznější chutě. I ty, které zdánlivě k sobě vůbec nejdou. „Máme thajskou rolovanou zmrzlinu a různé příchutě. Vy, jako zákazník, přijdete, vyberete si dvě příchutě a my přímo před vámi ingredience nasekáme, srolujeme, nazdobíme, přidáme toping dle vaší chuti a ještě nějakou ozdobu,“ řekla obsluha na stánku.

Jaká zmrzlina je nejžádanější?

Většinou to bývá jahodová a čokoládová. Děti nejvíce chtějí kinder bueno.

Co vy nejraději nabízíte?

Nejraději nabízíme lentilky s nutellou a s úsměvem, pro děti je to výborná kombinace. Je to barevné a chuťově výborné.

Jak jste se vlastně dostali k takovéto specializaci?

Letěli jsme do Thajska a viděli jsme to v Bangkoku. Vyloženě nás fascinovalo to, že jsme přesně viděli, co do toho dávají, a to nám v Česku chybělo. Většina lidí si koupí nanukáč a neví, co v něm je, kolik tam je ovoce, co je tam za příměsi. Takže jsme se rozhodli, že budeme vyrábět domácí zmrzlinu, kde je jen ovoce, smetana a kvalitní suroviny bez chemických přípravků.

Když někdo přijde a nemůže si vybrat, co nejčastěji nabídnete?

Když je to pán a je nerozhodný, tak dáváme limetku, je trochu kyselejší. Když vidíme, že má i například pivo, tak to pro něj nebude přeslazené. Když vidíme malého špunta, tak dáváme lentilky, případně nutellu a dámám většinou nabízíme jahody, ty nejvíce letí.

Představíte tady na výstavišti něco, co budete dělat poprvé?

Chilli a limetku, kde chceme hlavně zdokonalit chuť. Ale chilli je úplná premiéra.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše