Motosalon

Übersetzung nicht verfügbar.

Seznamte se s kuchaři, kteří pro vás navaří v BURGER ARENĚ

Nabízíme Vám příležitost vidět kulinářské show na jedinečné burgerové události roku – spojení kvalitní gastronomie a dobré zábavy v atmosféře MOTOSALONU, který patří k jedničce v oboru v Evropě.

KHD (Karl Heinz Drew )

KHD (Karl Heinz Drew ) – ohnivý Kárl, kuchař, showmen, stálice německé kuchařské scény pocházející z Mnichova. Milovník masa a Jacka Danielse. Jeho oblíbeným mottem je: Who is fucking Mc Donnalds.

Barbecue Barbaren – Michael Dierlinge

Barbecue Barbaren – Michael Dierlinger, Pitmaster z Vídně, který miluje grilování čehokoliv, kdekoliv, kdykoliv a s kýmkoliv. Je velkým fanouškem BBQ Pit boys USA, kteří jsou YouTube senzací na celém světě.

Jan „Orny“ Ornstein

Jan „Orny“ Ornstein – milovník grilování a extrémního vaření říká: „Jídlo je pro nás vášní a smyslem života. Není nikdy fádní. Je pro všechny inspirací.“ Rád dělá na grilech Napoleon velký věci, a vždy používá stoličku aby byl za grilem vidět.

David Viktorin

David Viktorin je brněnský domorodec, skvělý kuchař a hlavně zakladatel Gastro Hockey Cupu, který založil. Jednou za čas si odběhne od sporáku zahrát hokej a pak zase valí za plotnu.

Zdeněk „Zed“ Střížek

Zdeněk „Zed“ Střížek – praotec všech „fine“ burgráren, majitel jedné z nejvyhlášenějších zážitkových burgráren Bejzment a zakladatel největší masožroutský akce ve střední Evropě a celý mléčný dráze – Burgerfest!

Kraig Casebier

Kraig Casebier American Barber in Prague – americký kadeřník žijící v Praze. Kraig miluje vše kolem jídla a bourbonu. Je hvězdou kuchařské show BBQ Saloon, kde dělá recepty z mekky grilování Kentucky USA.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše