Motosalon

Übersetzung nicht verfügbar.

Show Arena diváky opravdu lákala a slabším povahám tuhla krev žilách

Na Motosalonu nesmí chybět jezdci Crazy Day, pro které je především důležité, aby se diváci dobře bavili a byli uvolnění. Program připravovali kaskadéři několik měsíců před samotným brněnským veletrhem a program je opravdu mimořádný a připravený tak, aby byl zajímavý i pro diváka, kterého kaskadérství na motorkách úplně nebaví. Ať už je to „jízda smrti“ po zadních či předních kolech nebo drifty.

Letos jsou k vidění také mimořádné kousky jako jsou salta na kolech, skoky na rampách a překážkách, kombinované s technickou přesností a profesionalitou, přesto některým divákům chvílemi tuhla krev žilách.

Do Brna se připravoval přímo hvězdný tým, diváci tak mohli sledovat například jedenáctinásobného mistra světa v biketrialu Vaška Koláře, přijel i David Janáč, nejlepší český kaskadér na kole, který obhájil několik prvenství v České republice, v Evropě je pátý a desátý na světě. Do Brna dorazil i Mára Vinš, který vybojoval druhé místo v trialu na mistrovství republiky. „Kluci předvádí i takový souboj, kdy vy můžete rozhodnout, kdo je lepší,” vyzýval Honza Holub za organizátory k zapojení diváků, kteří svorně potvrdili, že se v Show Areně dějí přímo neskutečné věci. „Máme tady Patrika, který je v České republice jediný kaskadér, který předvádí takové věci, že se nechává roztahovat na motorce na kolečkových bruslích v obrovské rychlosti. Nechá se navézt na rampy a tam dělá salta, má na to už i pevnější helmu. Pro to, aby dostal ještě větší rychlost, má na bruslích připevněný speciální věcičky, aby před skokem dostal opravdu velkou rychlost a mohl tam to salto mrsknout,“ popsal Honza Holub mimořádnou show na kolečkových bruslích.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše