SILVA REGINA

Übersetzung nicht verfügbar.

FAO FAR bude na veletrhu SILVA REGINA

Firma Fao Far působí na trhu s lesní technikou od roku 1992. Zakládáme si na kvalitě a preciznosti při výrobě naších strojů a každý rok uvádíme na trh nové modely, které splňují požadavky uživatelů. Naše firma zaručuje všem klientům kvalifikovaný a profesionální přístup, stroje nejvyšší kvality, širokou škálu nabízených strojů a jejich modifikací a také dostupnost všech náhradních dílů a spotřebního materiálů.

Kvalitou našich produktů jsme si jisti a to díky tomu, že jsou detailně testovány pomocí náročných zátěžových zkoušek. Nepatříme mezi ty firmy, které chtějí své zboží jen prodat, FAO FAR chce být svým zákazníkům partnerem a dobrým rádcem nejen při prodeji, ale také pomocníkem při jejich servisu a základní péči o lesní stroje. Moderní výrobní závod se rozprostírá na ploše větší než 4.000 m2 a zde se také nachází vlastní tryskací box a lakovna. Díky spolupráci s předními výrobci součástek je firma schopná svým zákazníkům nabídnout stroje nejvyšší kvality.

Na veletrhu SILVA REGINA představíme nový design a modifikace naších lesních fréz FAO FAR, kde si budete moct prohlédnout jejích ucelenou a robustní konstrukcí. Tyto stroje se dají použít od drcení potěžebních zbytků až po přípravu půdy před výsadbou stromů. Srdečně Vás tímto zveme k návštěvě významného veletrhu a expozice naší společnosti na otevřené ploše Z1 SILVA REGINA 2020.

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše