TECHAGRO

Übersetzung nicht verfügbar.

Na veletrhu TECHAGRO představíme téma zpracování půdy

Současné klimatické podmínky vyžadují od zemědělců mimořádně citlivý přístup k půdě. Půduzpracující stroje ne veletrhu TECHAGRO budou prezentovat například firmy Lemken, OPaLL-AGRI, Bednar FMT, Kverneland, MOREAU AGRI, MG Agrocenter, SMS Rokycany či Agrozet České Budějovice. Poslední dvě jmenované firmy nám prozradily, s čím jdou na veletrh a co je podle nich trendem v současném vývoji tohoto odvětví.

Kromě dalších exponátů představí společnost SMS CZ z Rokycan tři novinky. Tou první budou prutové brány Lanio 900, další pak meziřádkový kultivátor Eko R8. Třetí novinka, secí stroj Smart 300, byla sice představena už vloni, nicméně v Brně bude vystavena poprvé. „Pozorujeme rostoucí zájem o dva typy strojů, se kterými korespondují i novinky připravené pro letošní rok. Tím prvním jsou stroje pro mechanickou likvidaci plevelů, které u nás zastupuje meziřádkový kultivátor Eko a prutové brány Lanio. Ty lze ale kromě pletí využít i k údržbě trvalých travních porostů, což nás vede ke druhé kategorii strojů, která je u nás ve firmě trvale na vzestupu, a to k mašinám vhodným pro údržbu luk a pastvin. Tato kategorie bude na veletrhu zastoupena novou sečkou Smart 300, lučními vály Golem v záběru 3 a 5,4 m a nesenými Cambridge vály Teran N 300,“ uvedl ing. Vladimír Cingroš ml.

„Zajímavý je především návrat ke klasické orební technologii - poslední rok velmi výrazně stoupá poptávka po našich pluzích Servo ať už nesených či polonesených, vyráběných závodem firmy Pöttinger v jihočeských Vodňanech. Důvody jsou nasnadě - boj se suchem a tím i potřeba zaorávat tvz. greeningy a pak především boj s přemnoženými hlodavci,“ prozradil nám k současným trendům ing. Petr Stuchlík, produktový manager pro stroje značky Pöttinger, které na veletrhu představí AGROZET České Budějovice. Secí stroje do všech technologií, především pak Terrasem s provedením Wave  Disc pro setí s úsporou vláhy pak uzavírají celý sortiment půdu zpracujících strojů Pöttinger a patří stabilně do skupiny velmi prodávaných strojů s vysokou kvalitou provedení a stabilitou konstrukce. Společnost AGROZET představí také nový model senážního vozu Pöttinger Jumbo 6620 combiline, dále  inovovaný  pluh Serov 45 M Nova Plus a v neposlední řadě i diskový podmítač Terradisc 8001 s novou funkcí  ovládanou přes Isobus s možností změny přítlaku na pracovní orgány během práce. Zajímavostí expozice bude i "kolekce" lisů od firmy Pöttinger s vlajkovou lodí Impress 155 V C Pro - kombinovaný lis s baličkou.

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše