TECHAGRO

Übersetzung nicht verfügbar.

SEED SERVICE nabízí certifikovaná osiva i v BIO kvalitě

Pestrý sortiment SEED SERVICE s.r.o. uspokojí jak běžného zákazníka, tak zájemce o osiva a zemědělské směsi. Firma splňuje také podmínky pro ekologické zemědělství.

SEED SERVICE s.r.o.je firma zabývající se výrobou certifikovaných osiv, na veletrhu TECHAGRO ji najdeme v pavilonu C. Jejich pestrý sortiment uspokojí jak běžného zákazníka, tak zájemce o osiva a zemědělské směsi, které musí splňovat přísné podmínky ekologického zemědělství.

V nabídce má i směsi pro vinaře. „Jsme největším výrobcem certifikovaných osiv trav na území ČR. Vyrábíme a prodáváme osiva trav, jetelovin a dalších pícnin, meziplodin, luskovin, olejnin, čiroků, bérů a kukuřic. Co se týká směsí, nabízíme pícní i technické travní směsi, pícní BIO směsi, směsi pro „Greening“ a biopásy. Případně vyrábíme směsi podle požadavků zákazníka,“ prozradil Marek Podrábský z oddělení pícninového poradenství.

Společnost se sídlem ve Vysokém mýtě má obchodní zastoupení po celé České republice a na svém webu nabízí komplexní informace o nabízených produktech včetně poradenství. Firma je také  řádným členem Českomoravské šlechtitelské a semenářské asociace www.cmssa.cz a Sdružení pěstitelů travních a jetelových semen www.sptjs.cz.

 

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše