TECHAGRO

Übersetzung nicht verfügbar.

Stříbrná medaile 2020 přinese ocenění nových technických řešení

Zemědělský svaz ČR spolu s Českou technologickou platformou pro zemědělství vyhlašují soutěž Stříbrná medaile 2020. Hodnotit se budou inovativní technická řešení. Vítěze vybere odborná komise. Nominovat můžete do 23. února 2020.

Zemědělský svaz ČR spolu s Českou technologickou platformou pro zemědělství vyhlašují soutěž Stříbrná medaile 2020. Soutěž je určena pro technická řešení jednotlivých funkcí exponátů, které budou v tomto roce představeny na veletrhu zemědělské techniky TECHAGRO 2020.

Hodnotitelská komise složená ze zástupců zemědělské praxe a výzkumné sféry bude na základě podkladů přihlašovatelů hodnotit novost a originalitu řešení příslušného technického detailu. Ve dvou hodnotících kolech vybere exponáty, které budou zveřejněny před veletrhem TECHAGRO 2020 a zástupcům vystavovatelů budou na veletrhu slavnostně předána osvědčení o získání ceny Stříbrná medaile 2020.

Nominovat exponáty s inovativními řešeními lze do 23. února 2020.

Weitere News von der Messe

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše