Translation is not available.

Festival chutí tady bude pro všechny

Na brněnském výstavišti se uskuteční také Festival chutí, který nabídne dokonalý zážitek pro všechny milovníky dobrého jídla a pití. Jeho součástí je festival minipivovarů, kde se představí přes 50 českých a moravských minipivovarů. Na jednom místě tak ochutnáte desítky jedinečných pivních speciálů. Chybět nebude ani široká nabídka restaurací a food trucků, ochutnávky a prodej českých i mezinárodních specialit nebo regionální potraviny. Těšit se můžete také na doprovodný program v podobě show známých kuchařů.

Festival naváže na největší tuzemský svátek potravinářství a navazujících oborů. Premiéry nových produktů, nejmodernější technologie pro zpracování i balení, diskuse českých a zahraničních odborníků i zpětná vazba široké veřejnosti – to všechno se odehraje na již 32. ročníku Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše