ProDítě

Child Products Fair

CARERO s.r.o.

Print
Company ID: 28108272

ARERO je česká rodinná firma, která se vypracovala do pozice jednoho z největších dodavatelů kojeneckého zboží v Česku a dnes dodává své produkty do většiny evropských zemí. Jsme spolehlivým partnerem pro naše zákazníky ze Slovenska, Maďarska, Polska, Německa, Nizozemska, Moldavska, Běloruska, Chorvatska, Lotyšska, Bulharska a Rumunska.

Z našich čtyř skladů v Jablunkově denně expedujeme stovky objednávek, většinu z více než 12 000 produktů v naší nabídce držíme skladem k okamžité expedici. Našimi zákazníky jsou stovky kamenných prodejen, e-shopů i distributorů.

Věříme v zodpovědné a férové chování vůči zákazníkům, obchodním partnerům, zaměstnancům, životnímu prostředí a regionu.


Jsme výrobcem kojeneckých a dětských produktů značek Baby Mix a New Baby.


V nabídce produktů značky New Baby nabízíme kojenecké zboží a hračky pro děti od narození do 3 let věku. Klademe zásadní důraz na bezpečí a zdraví dětí a na oba atributy přitom osobně dohlížíme a zajišťujeme potřebné atesty a certifikáty. V portfoliu New Baby máme jen produkty, které splňují naše vysoké nároky na kvalitu a bezpečnost.


Produkty Baby mix představují skvělou volbu pro všechny, kteří hledají kvalitní hračky a kojenecké vybavení za příznivou cenu. Značka sází na osvědčené designy, které jsou u zákazníků dlouhodobě oblíbené.

LOCATION: Pavilion V / 051

Address of the company

Address

Jablunkov 994
739 91, Jablunkov
Czech Republic Show the location of main office on map
Phone:
+420 727 939 378
E-mail: radim@carero.cz

Represented brands

Baby mix

4.12 Toys

New Baby

4.3 Equipment for sucklings and babies

Represented companies

CARERO s.r.o
Czech Republic

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše