ProDítě

Child Products Fair

BABYPOINT s.r.o.

Print
Company ID: 24743429

V rámci České a Slovenské republiky jsme výhradním distributorem několika značek dětského sortimentu. Díky správně zvolené strategii si žádná z námi distribuovaných značek nekonkuruje.

V naší nabídce tak najdete např. základní řadu výrobků pod značkou Graco (USA), výrobky Joie (Anglie) se skvělým poměrem ceny a užitné hodnoty, doplňkový sortiment pro rodiče a děti LÄSSIG (Německo), v pravém slova smyslu outdoorové kočárky TFK (Německo), širokou nabídku designových výrobků Nuna (Nizozemsko), jedny z nejbezpečnějších autosedaček na trhu značky BeSafe (Norsko), prémiovou značku kočárků Emmaljunga (Švédsko) a exkluzivní fusaky VOKSI (Norsko).

Rozmanitost značek zajišťuje, že si v našem sortimentu najdou to svoje všichni rodiče. A je jedno, jestli vyhledávají funkční výrobky za nejnižší ceny, kladou důraz hlavně na design nebo je jejich klíčovým měřítkem bezpečnost dětí.

LOCATION: Pavilion V / 008

Address of the company

Address

Konětopy 62
262 31, Milín
Czech Republic Show the location of main office on map
Phone:
+420 318 691 416

Represented brands

Joie

4.5 Car seats and bicycle seats

Nuna

4.5 Car seats and bicycle seats

BeSafe

4.5 Car seats and bicycle seats

TFK

4.4 Prams

Graco

4.4 Prams

Emmaljunga

4.4 Prams

Lässig

4.3 Equipment for sucklings and babies

Voksi

4.3 Equipment for sucklings and babies

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše