GO a Regiontour

Cyklo klub Znojmo přináší výlety i poznávací vyjížďky

Znojmo stejně tak jako i ostatní kraje stále rozvíjí cykloturismus. Cyklo klub Znojmo si pro návštěvníky veletrhu připravil zajímavá místa i organizované vyjížďky pro celý rok 2020.

Poznávání přírodních památek, měst i rozsáhlých delt. Takovou nabídku si letos pro návštěvníky veletrhu připravil Cyklo klub Znojmo. Láká mimo jiné na Jevišovice, Vranov nad Dyjí nebo Moravský Krumlov, jenž byl městem Liechtensteinů.

Zvláštní nabídkou jsou poté cyklovýlety za ochutnávkami vín. Takzvané „opojné výlety“ nabízí trasy Louckého kláštera, Vlkovy věže, Šaldorfské sklepy a sklepní uličky Vrbovec, Chvalovice a Jaroslavice. Právě Chvalovice spojily autentické sklepní degustace s více než stovkou lisoven společně s trasou podél údolí potoka Daníž v malebném lesoparku. Šaldorfské sklepy zase nabídnou rozmanité tvary a barvy. Jsou totiž vyhloubené v nánosech třetihorního písku.

Znojemský klub také zve na zábavu rodin s dětmi

Po sportovní aktivitě je potřeba také zrelaxovat. Tento záměr přináší trasa s nabídkou Vranovské přehrady. Trasa je zejména v letních měsících skvělá pro svou ležérní jízdu. Děti i rodiče pak ocení Holiday park na Vranovské pláži, kde nabízí také animační programy nebo tvůrčí dílny.

Pro cyklisty také klub připravil tematické lékárničky, které zle jakkoliv potisknout. Právě ony jsou tak hitem letošního veletrhu.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše