Motosalon

Úplně nová jízda Pierra Coppy – na Motosalonu byl jako vystavovatel

Jméno Pierre Coppa není třeba mezi motorkáři představovat. Své úspěchy sbíral tento Ital s českými kořeny především v nejnižší třídě 125cc. Kromě účasti na legendárních "zatáčkách" drží dodnes jako jezdec s českou licencí rekord na Masarykově okruhu v Brně ve třídě sportproduction, dne patří do kategorie Supersport. Před lety se na veletrhu jeho závodní tým MotorVillage69 prezentoval při vystoupení na šestistovkách a stopětadvacítkách, dnes poprvé vystupoval v roli vystavovatele.

Všichni klienti za námi přijeli

Návštěvníkům tým MV 69 představil pitbiky a mini gp italské značky PBS. A neprezentují jen stroje, ale také závod Rival Trophy, který je právě určen i těmto motorkám. „Máme už docela početnou klientelu, takže jim chceme dát kvalitní možnost si na tom zajezdit,“ vysvětluje záměr Pierre Coppa. Prozrazuje také, že za posledních deset měsíců prodali neuvěřitelných 70 motorek a všichni jejich majitelé se přijeli osobně na Motosalon podívat. „Protože s nimi máme dobrý kontakt, pracujeme společně jak na dráze, tak celkově, zkoušíme jim poradit, jak s motorkami fungovat a jezdit.“ Co se veletrhu týče, je Pierre Coppa nadšený a přiznává, že zájem byl natolik velký, že za celý veletrh neměli chvilku klid: „Jsme spokojeni, máme nádherné místo a myslím si, že stoprocentně budeme takto pokračovat. Takže super.“

 

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše