SILVA REGINA

ThermVisia – termovize pro myslivce i ostrahu

Společnost ThermVisia byla založena na myšlence poskytovat inovativní technologie v oboru termovizí a přístrojů pro noční vidění zákazníkům zejména v České republice a na Slovensku. ThermVisia je distributor termokamer Hikvision, DALI, nočních vidění PARD a Bestguarder. Všechny tyto nepostradatelné pomocníky myslivců, lovců, ale také ostrahy najdeme v jejich expozici na veletrhu SILVA REGINA.

„Své podnikatelské vztahy budujeme na častých a dlouhodobých osobních kontaktech jak s našimi obchodními partnery, tak s koncovými zákazníky. Za nejdůležitější považujeme neustálé poskytování takových doprovodných služeb, které budou ve svém oboru těmi nejlepšími na trzích, kde působíme,“ říká Martin Liška, obchodní ředitel společnosti.

Jak termovize funguje?

Termovizní kamery fungují na principu zviditelnění tepelného záření, které všechny objekty samy vyzařují. Jedná se o zcela pasivní zobrazovací přístroje, které nepotřebují žádné osvětlení objektů (Sluncem, hvězdami, umělými zdroji). Termovizní přístroje zobrazují tepelné rozdíly objektů.

Skutečnost, že existuje souvislost mezi teplotou tělesa a intenzitou jím vyzařovaného infračerveného záření zjistil již v roce 1900 Německý fyzik Max Karl Ernst Ludwig Planck, laureát Nobelovy ceny za fyziku.

Vývoji termovizí (neboli termovizních kamer) se věnuje vědní obor infračervená termografie. Úkolem termografie je analýza infračervené energie vyzařované tělesem. Termografickým měřicím systémem lze zobrazit teplotní pole měřeného objektu na jeho povrchu. Obor termografie se v širším měřítku rozvinul společně s rozšířením infračervených kamer, pro které se obecně vžilo slovo termovizní kamera, resp. termovize. Každé těleso s teplotou vyšší než absolutní nula, vydává infračervené záření, které je lidským okem neviditelné. Čím je teplota vyšší, tím je vlnová délka vydávaného záření kratší. Termokamera měří ve svém zorném poli dlouhovlnné infračervené záření. Termokamera tedy přeneseně „dělá” obrázky z tepla.

www.termovizedali.cz | www.lovec-hikvision.cz | www.bestguarder.cz

Další aktuality z veletrhu

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše