GO a Regiontour

Veletrhy cestovního ruchu

MB „Babadukas“

Vytisknout
IČO: 304954318

Společnost MB Babadukas se zabývá pronájmem rekreačního a zábavního vybavení. Společnost působí po celé Litvě. Hlavní činností firmy je pronájem nafukovacích trampolín. MB Babadukas je jednou z firem nabízející největší sortiment této produkce v Litvě. Naší výhodou je, že můžeme nabídnout nafukovací trampolíny od nejmenších, určených pro miminka, až po extrémně velké - obří nafukovací trampolíny pro děti i dospělé. Celkem náš sortiment aktuálně tvoří 15 kusů nafukovacích trampolín a plánujeme se každoročně zásobit novějšími trampolínami.
Jedinečnost naší činnosti spočívá v tom, že naše nafukovací trampolíny jsou jedinečné svým designem, barvou a odolností. Všechny výrobky jsou certifikovány a splňují bezpečnostní normy EU. Součástí půjčovny nafukovacích trampolín MB Babadukas je i rozvoz do jakéhokoli města v zemi. Poskytujeme služby jak pro jednotlivce, tak pro organizace, pro různé oslavy, akce, setkání. MB Babadukas každoročně pořádá také jezdecký nafukovací trampolínový park, kdy jsou všechny trampolíny MB Babadukas rozestavěny v různých městech Litvy a zábavu si užije velké množství lidí.
Fungujeme od roku 2018, máme již vytvořený okruh stálých zákazníků a jsme rádi, že se každým rokem jen zvyšuje. Naší vizí a mottem je vyrůst a každý rok vytvářet mnohem více šťastných úsměvů!

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 035

Adresa firmy

Adresa

Liepu g. 1
LT-74323, Vadžgirys, Jurbarkas region
Litva Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+370 608 251 51

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše