IDET

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky

HellermannTyton GmbH

Vytisknout
IČO: 15065300

HellermannTyton je předním výrobcem a dodavatelem kvalitních výrobků určených pro připevňování, upevňování, instalaci, propojování, izolaci, ochranu a označování elektrických kabelů a řešení v oblasti síťových připojení. Vyvíjíme rovněž díly pro kabelový management podle individuálních potřeb.
Naším posláním je vyvíjet spolehlivá řešení pro veškeré požadavky kabelového managementu. Abychom tomu dostáli, zabýváme se dennodenně vším, ale skutečně vším, co se odehrává ve světě našich zákazníků. Jsou pro nás při vývoji našich produktových řad důležitou inspirací.
Provozujeme 85 závodů špičkové kvality a vývoj našich výrobků probíhá na 13 místech. U společnosti HellermannTyton pracuje více než 5 000 zaměstnanců ve 39 zemích a nabízí vám prvotřídní služby a poradenskou činnost všude tam, kde ji potřebujete.
Naší globální značce důvěřují profesionálové z průmyslu po celém světě. Kvalita výrobků HellermannTyton je inspirována vašimi potřebami pro management kabelů.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 056

Adresa firmy

Adresa

Rennbahnweg 65
1220, Wien
Rakousko Zobrazit sídlo na mapě

Certifikáty

ISO 9001:2015.

Zastoupené značky

HellermannTyton

5 Zabezpečovací technika a služby

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše