IDET

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky

Mipesa s.r.o.

Vytisknout
IČO: 48025151

Společnost Mipesa, s.r.o. byla založena v roce 1992 za účelem dovozu a distribuce výrobků vybraných zahraničních značek do České Republiky. Za dobu svého více než 30 letého působení na trhu se z firmy MIPESA stal spolehlivý a profesionální dodavatel do státního i soukromého sektoru a to přímo nebo prostřednictvím naší široké distribuční sítě.

Naše společnost je dlouholetým dovozcem produktů firmy PELI™ Products S.L.U.

Dovoz a prodej produktů firmy PELI™ je hlavní částí našeho podnikání. Za dobu naší spolupráce se společností PELI™, která trvá již od roku 1997, se z naší firmy stal odborník na prodej a servis profesionálních svítilen, přenosných osvětlovacích systémů a speciálních odolných kufrů nejen pro profesionály z řad Hasičů, Policie a Armády ČR. Odolné kufry a boxy PELI™ jsou skutečnou špičkou mezi odolnými obaly a jediným skutečným originálem na poli odolných kufrů. Kufry značky PELI™ splňují veškeré potřebné certifikace a standardy související s použitím v armádách členských zemí NATO

UMÍSTĚNÍ: Volná plocha P / 007

Adresa firmy

Adresa

Jasmínová 2611/5
106 00, Praha 10
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 272 650 202

Zastoupené značky

PELI™

1.9 Příslušenství zbraní a munice

Zastoupené firmy

PELI PRODUCTS S.L.U.
Španělsko

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše