IDET

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky

Northrop Grumman LITEF GmbH

Vytisknout

LITEF je jednou z předních společností v oblasti vývoje a výroby navigačních a senzorových systémů. Odborné znalosti společnosti jsou založeny na německé technologii mechanických, optických a mikromechanických inerciálních senzorů. To umožňuje distribuci výrobků společnosti LITEF po celém světě bez omezení ITAR.

Společnost LITEF byla založena v roce 1961 a sídlí ve Freiburgu im Breisgau (Německo) a její sortiment zahrnuje senzory, inerciální měřicí jednotky, referenční systémy pro měření polohy a kurzu, inerciální navigační systémy a inerciální referenční systémy. V úzkém dialogu se zákazníkem jsou vyvíjena specifická produktová řešení pro měřicí a navigační úlohy s požadavky na maximální přesnost a spolehlivost.

Výrobky společnosti LITEF se používají po celém světě v širokém spektru aplikací od civilního a vojenského letectví, pozemních a námořních aplikací až po průmyslová řešení.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 035

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše