ProDítě

Veletrh potřeb pro dítě

Z.P.U. EKO ZOFIA KOT

Vytisknout

Naše firma vznikla v roce 1992. Jsme rodinná firma. Všechno vyrábíme v Polsku. Máme obrovské zkušenosti s výrobou krásných a zároveň praktických výrobků pro děti a kojence.

V naší činnosti je výjimečné to, že kombinujeme klasickou krejčovskou dílnu a pletárnu s plochými stroji a úplety jsou specialitou firmy.

Svetry, čepice, deky, zavinovačky, fusaky, sady do kočárku a mnoho jiného příslušenství a látek vyráběných z nejkvalitnějšího certifikovaného úpletu uchvacují i ty nejnáročnější klienty.

Sázíme na kvalitu materiálů používaných při výrobě pocházejících od polských výrobců. Tvoříme s vášní na základě nejnovějších trendů. Naše výrobky jsou oceňovány také v mnoha zemích, jako jsou Litva, Lotyšsko, Estonsko, Německo, Rakousko, Itálie, Francie, Bulharsko, Rumunsko, Česko, Slovensko,

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 006

Adresa firmy

Adresa

Szafranowa 11
42-200, Częstochowa
Polsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+48 343 721 261

Zastoupené značky

EKO

4.3 Zboží pro kojence a batolata

NATIMI

4.3 Zboží pro kojence a batolata

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše